شرکت های عرضه کننده کیوی طلایی محلی در سال های اخیر توانسته اند، کیوی طلایی محلی را در سراسر کشور عرضه نمایند.
کیوی طلایی دارای طرفداران زیادی در داخل و خارج کشور است و به دلیل تفاوت مزه ای که با کیوی معمولی دارد مورد تجه بسیاری از عموم مردم می باشد.
مشخصات میوه کیوی
کیوی، بومی شرکت چین می باشد و در ابتدا با نام یانگ تائو شناخته می شده است ولی با گذشت زمان، به دلیل شباهت زیاد این میوه با پرنده ای در چین با همین نام، به آن کیوی مشهور شد.
کیوی در اواخر قرب بیستم از چین به نیوزیلند منتقل و کاشته شده است.
در گذشته در نیوزیلند به آن انگور فرنگی چینی می گفته اند.
کیوی طلایی یکی از انواع مختلف کیوی است، کیوی از گیاهان بالا رونده می باشد و به عنوان میوه ملی چین دارای احترام زیادی می باشد.
کیوی دارای شکل بیضی می باشد و روی آن پوشیده از کرک است.
تولید کیوی محلی در ایران
بالاترین مقدار تولید کیوی در کشورمان در سه استان شمالی کشورمان در استان های مازندران، گیلان و گلستان می باشد.
شهر های آستارا و تنکابن مراکز اصلی تولید کیوی در این سه استان هستند، سالانه حجم بالایی از میوه کیوی در این مناطق تولید می شود که علاوه بر تامین نیاز داخل کشور توانسته اند به بازارهای جهانی نیز کیوی ارسال کنند.
از نمونه کیوی های تولید شده در این مناطق کیوی طلایی و کیوی تو سرخ می باشد که با استقبال خوبی نیز همراه شده است.
خصوصیات کیوی طلایی محلی
کیوی طلایی محلی دارای خصوصیات زیر می باشد:
- گوشت داخلی میوه یک رنگ سبز و زنده دارد که با دانه های سیاه خوراکی پوشیده شده است
- میوه کیوی طلایی محلی به دلیل داشتن عطر، طعم خاص، بافت نرم طرفداران زیادی دارد.
خصوصیات ذکر شده در بالا بخشی از دلایل بیشتر شدن مصرف کیوی است که با دانستن فواید مصرف بالای آن مورد استقبال بیشتری قرار می گیرد.
فوائد مصرف کیوی طلایی محلی
مصرف میوه کیوی طلایی دارای فوائد زیر می باشد:
- بهبود سلامت سیستم گوارش
- کمک به سلامت عروق و قلب
- رفع بی خوابی
- کمک به درمان سرطان
مصرف کیوی به دلیل داشتن فلاونوئیدها در بارداردی توصیه می شود، همچنین در حفظ و سلامت پوست مفید است.
عرضه کیوی محلی طلایی
کیوی طلایی محلی با کیفیت بالا توسط شرکت های مختلف در بازار های داخلی پخش و به کشور های مختلف دنیا صادر می شود.